Nå blir vi enda grønnere og derfor må vi justere våre mykeste priser

Da vi startet MYYK i fjor høst var ambisjonen vår enkel: vi ville lage tekstilprodukter til hjemmet av høyest mulig kvalitet, til et prispunkt som er overkommelig for de fleste. Vi tror ikke jaget etter stadig billigere alternativer er bærekraftig, vi vil heller tilby færre, men bedre hverdagsprodukter.

I “annerledesåret” 2020 har vi vært gjennom mye sammen. Vi er derfor ekstra takknemlige for hver eneste en av dere som har kjøpt produkter fra oss (snart 6000), følger oss på Instagram og ikke minst for dere som har lagt igjen fantastiske kundeanmeldelser hos oss.

Sengetøyet vårt produseres i en familieeid fabrikk i Portugal med over 100 års erfaring med tekstil. Vi produserer i små volum og er opptatt av å jobbe med leverandører der kvalitet står i høysetet, ikke masseproduksjon til lavest mulig pris.

Nå er vi utrolig stolte over å kunne annonsere at alle våre produkter fremover vil følge den mest omfattende standarden for rettferdig og miljøvennlig produksjon innen tekstilbransjen: GOTS. Her kan du lese litt mer om hvorfor en sertifisering som GOTS er så viktig for oss.

For å kunne vokse videre, mens vi fortsetter å levere tekstilprodukter som både er miljøvennlige, rettferdig produsert og ekstra myke, vil vi fra 1. desember gjøre en liten prisøkning på vårt sengetøy.

Kvalitet koster, men hos oss koster det fortsatt betraktelig mindre enn sammenlignbare produkter fra etablerte aktører. Vi kutter ut alle fordyrende mellomledd og selger direkte til deg. Det er grunnen til at våre priser er ca 30% lavere en det som er vanlig innenfor tekstilbransjen. Det er også noe av grunnen til at vi ikke har salg eller dumper prisene våre på Black Friday.

Nye priser

Pris Pris 1. des
Sengesett enkeltdyne
950,- 1 150,-
Sengesett dobbeltdyne 1 350,- 1 550,-
Sengesett barn 650,- 750,-
Putetrekk (50x70) 250,-
250,-
Hotellputetrekk 300,-
350,-
Laken: 160 x 200 600,-
700,-
Laken: 180 x 200 650,-
750,-


Myke hilsener fra
Tony, Anine, Jone, Ingvild, Michael og resten av MYYK-teamet.