Puteprat med Regine Engevik Førsund

Regine Førsund er utdannet hud og kroppsterapeut og driver bloggen regineforsund.com, der skriver hun om interiør, mote, skjønnhet, hunden sin og hvordan det er å leve med kronisk sykdom. 

Har du noen faste kveldsrutiner?
Regine: I høst- og vinterhalvåret legger jeg alltid en varmepose i senga (legger også en i senga til pus) og så går jeg på badet, og gjøre mine faste hudpleierutiner. Jeg børster katt og hund, og ser litt over dem, og så er det i seng.

Hva har du alltid liggende på nattbordet?
Regine: Hårstrikk, Kleenex, Lypsyl og mobilen om den ikke ligger i hånda mi, har også en dagbok og penn liggende på nattbordet.

Hva kommer aldri inn på soverommet ditt?
Regine: Skulle ønske jeg kunne si edderkopp, jeg er livredd edderkopper.

Hva er det siste du gjør før du legger deg?
Regine: Skriver en god natta-melding til mamma.

Hva er ditt beste go-to-råd når du ikke får sove?
Regine: Spille Wordfeud, haha tro det eller ei, jeg blir så trøtt av det. Jeg spiller for å slite ut hjernen litt ekstra. Hvis ikke det funker står jeg opp, drikker eller spiser noe smått, det kan også hjelpe. 

Har du noe du må ha for å få sove? 
Regine: På grunn av sykdom og mye smerter er det vanskelig å sove, så jeg må både ha smertestillende og sovepiller.

Har du soveromsvinduet åpent eller lukket?
Regine: Alltid åpent, jeg vil helst ha det veldig kaldt på rommet.

Hvor mange timer søvn trenger du (egentlig) og hvor mange timer pleier du å sove hver natt?
Regine: Jeg sover altfor lite. Det blir en del timer jeg ligger våken og tenker, men jeg er vant til det og jeg klarer å slappe av. 

Hva er det første du gjør når du står opp?
Regine: Hunden min Lucy sover med meg i senga, så hun vekker meg hver morgen ved å plutselig ligge klin inntil meg. Så då står vi opp. Deretter åpner jeg døra til pus som sover vegg i vegg på eget rom.


Har du noen morgenrutiner du må gjennomføre før dagen kan begynne?
Regine: Ja, jeg liker en rolig start med pysj, pledd, stearinlys, frokost i sofaen med God Morgen Norge på skjermen. Jeg syns det er veldig kjipt om jeg ikke får gjøre akkurat det, jeg er mildt sagt en vaneperson.


Frokost på senga eller på kjøkkenet?
Regine: Jeg liker nok best frokost på kjøkkenet eller i sofaen, ikke så glad i smuler i senga.

Hvis du kunne våkne opp hvor som helst i morgen, hvor ville du vært?
Regine: Da vil jeg våkne opp i en hotellseng i København, og fått deilig hotellfrokost på døra. For så å bruke dagen på å rusle gatelangs i sola. Det hadde vært fint.