Alle MYYK-pakker kan leveres på dørmatten din eller til din nærmeste butikk – helt gratis. MYYK benytter frakt og leveringstjenester fra Helt Hjem og PostNord. 

Våre fraktalternativer:

  • Helthjem Ekspress
  • Hent i butikk

Det er viktig for oss at det skal oppleves stressfritt å handle hos oss, derfor tilbyr vi fri frakt og fri retur på alle bestillinger. 

Helthjem Ekspress - Norges raskeste levering

Helthjem på dørmatten leveres til din postkasse/dørmatte i løpet av natten med avisbudet. I store deler av landet kan vi garantere levering på dørmatten før 07.00 dagen etter om du bestiller innen kl 12.00.

Merk at Helthjem ikke kan benyttes om du skal ønsker levering til en bedriftsadresse. 

Normal leveringstid er 1-2 dager i sentrale strøk, mens i mindre sentrale områder vil det kunne tilkomme et tillegg på 1-3 virkedager. 

Om du har av en eller annen grunn ikke ønsker levering på dørmatten allikevel, kontakter du kundeservice så legger vi pakken på nærmeste PostNord utleveringssted.

Hent i butikk - I samarbeid med Postnord

Om du velger Hent i butikk leverer vi pakken på nærmeste PostNord utleveringssted. Du vil få en SMS når pakken din ankommer utleveringsstedet.  

Uavhentede pakker

For pakker som ikke blir hentet innen tidsfristen forbeholder MYYK seg retten til å debitere en avgift på 150 kr for de kostnader som ekspederingen har påført oss. Uavhentede pakker omfattes normalt ikke av angreretten.

Sporing

Helthjem ekspress:
Du kan følge pakken din på www.helthjem.no/sporing med sporingsnummeret som står oppgitt på sendingsbekreftelsen du mottar på e-post. 

Hent i butikk:
Pakker som skal hentes i butikk kan spores på www.postnord.no/tracking

Om du trenger sporingsnummeret tilsendt på nytt, kontakter du bare kundeservice på chat eller via kundeservice@myyk.no, så sender vi det så raskt vi kan.

Pakking og sending

Ved bestillinger innen kl 12.00 kan vi garantere utsendelse av pakken din samme dag. Alle ordre behandles og sendes ut mandag - fredag. Ordre lagt inn i helg og på helligdager behandles førstkommende virkedag. 

Vi gjør oppmerksom på at det kan forekomme økt behandlings- og leveringstid i høytider.