Frakt og levering

MYYK benytter frakt og leveringstjenester fra PostNord og Porterbuddy. 

Lurer du på noe om retur? Gå til vår returside »

Fraktpris

Vi har nå fast lav frakt på 69,– for bestillinger under 1000,–. På bestillinger over 1000,– blir frakten helt gratis. Vi tilbyr også hjemlevering som koster 69,– , uansett ordrepris.

Våre fraktalternativer

  • Hent i butikk (PostNord Mypack Collect)
  • Hjemlevering (Porterbuddy)

Det er viktig for oss at det skal oppleves stressfritt å handle hos oss, derfor tilbyr vi lav frakt og fri retur på alle bestillinger. 

Hent i butikk – I samarbeid med Postnord

Med Hent i butikk kan du velge mellom flere PostNord utleveringssteder. Du vil få beskjed på SMS og e-post når pakken din ankommer valgt utleveringssted.  

Hjemlevering – Kun tilgjengelig i Oslo

Hvis du bestiller med hjemlevering innen kl. 15.00 på hverdager, kan du få MYYK-pakken din levert på døra samme dag mellom kl. 18.00 og 22.00.

  • Før kl. 15 mandag–fredag: Velg mellom hjemlevering i dag mellom kl 17.30 og 19.30 eller mellom 19.30 og 21.30
  • Etter kl. 15 mandag til torsdag: Velg mellom hjemlevering i dag mellom kl 17.30 og 19.30 eller mellom 19.30 og 21.30
  • Etter kl. 15 fredag, hele lørdag og søndag: Velg mellom hjemlevering i dag mellom kl 17.30 og 19.30 eller mellom 19.30 og 21.30

Hjemlevering tilbys foreløpig kun på leveringer i Oslo om deler av nærliggende områder. Skriv inn ditt postnummer i kassen for å se om vi kan levere hjem til deg (eller sjekk ditt postnummer nå på Porterbuddys nettsider). 

Uavhentede pakker

For pakker som ikke blir hentet innen tidsfristen forbeholder MYYK seg retten til å debitere en avgift på 150 kr for de kostnader som ekspederingen har påført oss. Uavhentede pakker omfattes normalt ikke av angreretten.

Sporing

Hent i butikk:
Pakker som skal hentes i butikk kan spores på www.postnord.no/ 

Du skal ha mottatt sporingsnummeret ditt i en e-post. Om du ikke har mottatt sporingsnummeret eller trenger å få det tilsendt på nytt, sender du en e-post til kundeservice@myyk.no. Vi svarer deg så raskt vi kan.

Pakking og sending

Alle ordre behandles og sendes ut mandag-fredag. Ordre lagt inn i helg og på helligdager behandles førstkommende virkedag. 

Vi gjør oppmerksom på at det kan forekomme økt behandlings- og leveringstid i høytider.