Frakt og levering

MYYK benytter frakt og leveringstjenester fra PostNord, Porterbuddy og Instabox.

Lurer du på noe om retur? Gå til vår returside »

Fraktpris

Vi har fast lav frakt på 69 kr for alle bestillinger. Vi tilbyr også hjemlevering med Porterbuddy (I stor-Oslo, deler av Vestfold og Viken, og Stavanger, Bergen, Trondheim og Kristiansand) til 69 kr uansett ordresum.

Våre fraktalternativer

  • Hent i butikk (PostNord)
  • Hjemlevering (Porterbuddy)
  • Levering til pakkeautomat (Instabox)

Det er viktig for oss at det skal oppleves stressfritt å handle hos oss, derfor tilbyr vi lav frakt og fri retur på alle bestillinger. 

Hent i butikk – I samarbeid med PostNord

Med Hent i butikk kan du velge mellom flere PostNord utleveringssteder. Du vil få beskjed på SMS og e-post når pakken din ankommer valgt utleveringssted.

Hjemlevering – I samarbeid med Porterbuddy

Ønsker du levering samme dag? Hvis du bestiller hjemlevering innen kl. 13.00, kan du få MYYK-pakken din levert på døra mellom 17.30 - 22.00. Huk av for ønsket tid under levering i handlekurven. 

Etter kl. 13.00 på hverdager kan du velge levering til dagen etter! Porterbuddy leverer også hjem lørdag og søndag i Stor-Oslo, Vestfold og Østfold. 

Levering til Trondheim, Bergen, Stavanger har + 1 dag ekstra leveringstid.  

Hjemlevering tilbys foreløpig kun i Stor-Oslo, Østfold, Vestfold, Bergen, Stavanger og Trondheim. Skriv inn ditt postnummer i kassen for å se om vi kan levere hjem til deg (eller sjekk ditt postnummer på Porterbuddys nettsider). 

Uavhentede pakker

For pakker som ikke blir hentet innen tidsfristen forbeholder MYYK seg retten til å debitere en avgift på 150 kr for de kostnader som ekspederingen har påført oss. Uavhentede pakker omfattes normalt ikke av angreretten.

Sporing

Hent i butikk:

Pakker som skal hentes i butikk kan spores på www.postnord.no. 

Du skal ha mottatt sporingsnummeret ditt i en e-post. Om du ikke har mottatt sporingsnummeret eller trenger å få det tilsendt på nytt, sender du en e-post til kundeservice@myyk.no. Vi svarer deg så raskt vi kan.

Pakking og sending

Alle ordre behandles og sendes ut mandag-fredag. Ordre lagt inn i helg og på helligdager behandles førstkommende virkedag.

Vi gjør oppmerksom på at det kan forekomme økt behandlings- og leveringstid i høytider.