Personopplysninger

Når du skal fullføre en bestilling i nettbutikken, blir du bedt om å oppgi dine personopplysninger. Du må bekrefte at personopplysningene stemmer og at de er fullstendige. Du er selv ansvarlig for feilaktige opplysninger. Nedenfor finner du informasjon om MYYK sin behandling av personopplysninger.

Bruk av personopplysninger
MYYK AS vil alltid beskytte dine personopplysninger. Vi vil alltid følge gjeldende lover og regler for personvern. MYYK AS er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene du oppgir til myyk.no. Ved å godkjenne våre salgsbetingelser, godtar du MYYK AS sin behandling av personvern i henhold til dette.

MYYK AS benytter de personopplysningene du oppgir til å behandle og levere din bestilling fra myyk.no. MYYK AS kan også bruke dine personopplysninger til identifisering, behandling og statistiske formål.

Vi i MYYK AS selger ikke dine personopplysninger videre til tredjeparts aktører. Det foregår heller ingen bytter eller videreformidling av denne informasjonen med tredjeparts aktører. Dersom vi i MYYK AS må benytte oss av tredjeparts aktører til å gjennomføre bestemte tjenester eller forbedringer på myyk.no kan disse aktørene få innsyn i den informasjonen vi innhenter. I slike tilfeller inngås det strenge avtaler mellom MYYK AS og tredjepart for å beskytte informasjonssikkerheten til våre kunder. MYYK AS er ansvarlige for behandlingen av personopplysningene

Endre eller slette dine persondata
Dersom du ønsker å gjøre endringer på dine data lagret hos oss må du sende oss en e-post hvor du informerer om de endringer du ønsker å gjøre. Inne på Min side på myyk.no kan du gi samtykke til at du ønsker å motta eller ikke motta markedskommunikasjon fra oss. Dersom du ønsker å slette dine lagrede data kan du gjøre dette inne på «Min Side» ved å trykke på «Slett min konto». Eventuelt kan du også sende en e-post til hjelp@myyk.no, så vil vi gjøre dette for deg.