Hei, vi er MYYK

Vi har verken lang erfaring fra tekstilbransjen, lavkostproduksjon i Kina eller mye penger i ryggen. Men vi tror ikke det er viktig for å gi deg bedre produkter til sove- og baderommet.

MYYK er for alle oss som elsker søvn

Noen av de fineste (og kjipeste) øyeblikkene i livet tilbringes i senga. Kanskje sammen med kjæresten, one-night-standen, barna, laptopen, pizzaen, hunden, men også noen ganger helt alene. Det er få steder der situasjon og stemning varierer like mye: fra dyp søvn til Netflix & chill, søvnløse netter med kjærlighetssorg eller en litt for tung dagen derpå. Uansett hvem du er, hva du liker eller hvilken situasjon du er i, ønsker vi å dele tiden i senga med deg. MYYK skal være for alle uansett bakgrunn, økonomi, alder eller seksualitet.

Nedprioritert investering

Senga er det ene stedet vi tilbringer mest tid i løpet av livet. Så mye som én tredjedel av livet leves i senga. Velger du en person å dele seng med, går du for det beste du kan få, det samme bør gjelde sengetøyet du skal sove i. Velg det som varer. Vi mener sengetøy bør holde like god kvalitet og være minst like (men kanskje enda mer) komfortabel som skoene du går i eller favorittplagget ditt. Derfor har vi satt oss som mål å lage sengetøy og håndklær til best mulig kvalitet, til en pris som er overkommelig for alle.

Vi er overbevist om at livet blir litt bedre når tingene i hverdagen vår, samt det vi omgir oss med hver dag holder ut med oss i lengden. I tillegg er det langt mer bærekraftig for både miljøet og lommeboka å handle færre, men bedre produkter.

Fem-stjerners produkter, til tre-stjerners pris!

For å kunne tilby bedre produkter til en lavere pris, har vi jobbet etter “direkte til konsument”-modellen. Våre produkter har den samme toppkvaliteten som andre high end-merkevarer, men siden våre driftskostnader er mye lavere kan vi redusere prisen - uten at det går på bekostning av kvaliteten. Vi kutter altså unødvendige og fordyrende mellomledd for at du skal få et bedre produkt - til en billigere penge.

Vi stoler på våre kunder 

Det aller viktigste for oss er hva kundene våre mener om oss og produktene våre. Vi kommer alltid til å strekke oss etter den beste kvaliteten, en smidigere kjøpsopplevelse og overkommelige priser. Derfor er kundeservice og produktanmeldelser en veldig viktig del av vår produkt- og forretningsutvikling.

Våre verdier

  1. Best mulig kvalitet: Kvaliteten er alltid superhelten. Vi er opptatt av å bruke de beste materialene og de beste fabrikkene i alle deler av vår produksjon.
  2. Bedre kjøpsopplevelse: Få, men nøye utvalgte produkter gjør det enklere å velge. I tillegg har vi fokusert på å lage en sømløs og intuitiv nettbutikk.
  3. Effektiv verdikjede: Vi fjerner alle unødvendige mellomledd og unødvendige kostnader.
  4. Best på kundeservice: Uten kundene våre er vi ingenting. Derfor skal vi bistå kunden på best mulig måte, i alle mulige situasjoner. Vår kundeservice er ansatt av MYYK, men skal jobbe for kunden.