Historien til MYYK startet med et spørsmål; Hvorfor sover vi ikke i like digg sengetøy hjemme som når vi er på hotell. 

Det er ikke mye som slår hotellsengfølelsen, så hvorfor ikke forsøke å få den hver eneste natt?  

Så startet altså letingen etter det perfekte sengetøyet. Det måtte være høy kvalitet, til en fornuftig pris. Vi fant kvalitet, men ikke noe som ikke kostet skjorta. Hvor vanskelig kan det være liksom? Vi skjønte raskt at høye butikkpriser var et resultat av unødvendige mellomledd og utgifter til engros, distribusjon og butikklokaler. 

Og der ble ideen født. 

Hva ville skje hvis vi prioriterte kvalitet, kuttet mellomledd og heller sendte produktene rett hjem i postkassen til deg? Ja, nettopp – mykt sengetøy og myke håndklær til en fornuftig pris. I tillegg får vi også muligheten til å være «hands on» og passe på at du beholder hvilepulsen når du handler hos oss. Vi trålet Europa rundt etter gode fabrikker og fant til slutt en i Porto som matchet våre ambisjoner. Både på kvalitet, men også at folka som jobber der har det bra.

Siden vi tilbringer rundt én tredjedel av livet i senga (ca. 33 år da om du blir 99), ønsker vi å gjøre kvalitetssengetøy tilgjengelig for alle som har like stort hjerte for søvn som oss. Vårt sengetøy og håndklær har derfor Hvilepulsgaranti, som gjør at du kan prøve produktene våre hjemme og få igjen pengene om du ikke er fornøyd.

Sov godt,

Tony og Jonas