Soverom

Følg disse 10 på Instagram for interiørtips til soverommet!

Følg disse 10 på Instagram for interiørtips til soverommet!
Sovrerom

Instagram er fullt av inspirerende tips om det aller meste du kan tenke deg.

Er du en av de som liker berike scrolletiden med delikate soveromsbilder, har vi samlet de instagramkontoene vi følger for å få daglig påfyll med interiørinspo. 

Deilig er det at vi kan fylle feeden vår med daglige oppdateringer av det som interesserer oss, enten det er vitenskap, natur, søte hundebilder eller kanskje mote.

Vi i MYYK er over gjennomsnittet opptatt av behagelige soverom (og bad), og har 10 norske interiørfavoritter vi gjerne deler med deg. 

@stylizmoblog

Nina Holst driver interiørbloggen Stylizmo. Bloggen startet som en hobby, men endte raskt opp som en fulltidsjobb. I tillegg til å være lidenskapelig opptatt av interiør, både maler hun og elsker å ta bilde av pene ting rundt seg. Vi elsker den rene, moderne stilen til Nina.

@by_betina

Betina Carlsen er interiørstylist som også driver bloggen www.bybetina.no. Vi digger den rene og nordiske stilen, med innslag av behagelige jordtoner og planter. I tillegg til blogging og egne boligprosjekter, jobber hun med boligstyling i Bergensområdet. 

@styled_by_elisabeth

Elisabeth Ønseth er daglig leder og eier av Studio Ønseth, som jobber med konseptstyling for merkevarer, interiør og boligstyling i Oslo. På sin private Instagramkonto viser hun egne stylingjobber, inspirasjon og bilder fra hjemmet sitt. Elisatbeth har en skandinavisk og moderne stil, med duse jordtoner og naturlige materialer. 

@kraakvikdorazio

Kråkvik/D'Orazio er et kreativt studio som er drevet av Italienske Alessandro D’Orazio og norske Jannicke Kråkvik fra Oslo. Ved siden av studioet som jobber verdensomspennende med prosjekter innen design, styling og utvikling, eier og driver duoen den fantastiske interiørbutikken Kollekted By på Grünerløkka i Oslo.

@elisabeth_heier

Elisabeth Heier er interiørdesigner og gjør både visual storytelling og creative direction. Vi syns hennes skandinaviske stil (med masse naturlig og vakkert lys i bildene) er ren, naturlig, delikat og et must å ha i Instagramfeeden.

@boligpluss

På Instagramkontoen til interiørmagasinet Boligpluss deles det bilder fra magasinets egne reportasjer og regrams av inspirerende interiørprofiler fra hele verden. En fargerik konto som er et godt tilskudd i enhver Instagramfeed. 

@egilfarstad

Egil Farstad jobber med underholdning, markedsføring og driver instagramkonto med fokus på interiør og hjem. Egil skriver at han blant annet liker duse farger og rene linjer, noe som kommer frem når han deler bilder av det vakre hjemmet sitt i Ålesund. 

@cathrineshus

Cathrine Støen er interiørdesigner og stylist. Hun eier og driver Kontrast Interiørdesign som driver med boligstyling i Oslo-området. På sin Instragramkonto deler hun private bilder fra eget hjem og reiser, samt bilder av stylingprosjekter og inspirasjon.

@trude_k_

Trude Kjos er interiørdesigner, stylist og blomsterdesigner. Hun deler bilder av de vakre hjemmet sitt, og gir oss innblikk i sin arbeidshverdag hvor hun styler boliger og designer smarte løsninger for privatkunder. 

@designlykke

Henriette Amlie eier og driver Designlykke Styling, som har studio i både Oslo og Tromsø. På hennes private instagram får vi innblikk i hennes liv, reiser og private interiøstil, samtidig som vi får se inspirerende bilder fra stylingprosjekter gjort av henne eller andre stylister hos Designlykke.

Leser neste

7 søvntips som korter ned veien til drømmeland
7 søvntips som korter ned veien til drømmeland

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.