Luksussengetøy til «rett fra fabrikken»-pris

Noe av det beste med bra hoteller er uten tvil nystrøket og eksklusivt sengetøy. Hvem elsker vel ikke følelsen av å våkne opp og slumre i en seng som er litt bedre enn den du har hjemme, med sengetøy som er mykere og gir deg følelsen av luksus? 

Vi startet MYYK fordi vi vil ha den hotellfølelsen hver eneste morgen.

Må luksussengetøy koste skjorta og nattesøvnen?

Nei. Det er det korte svaret.  

Da vi begynte å lete etter det beste sengetøyet ble vi sjokkert over hvor dyrt det var. Skal vi betale flere tusen kroner for et dynetrekk i sateng? Hvorfor må vi velge mellom lavprissengetøy av dårlig kvalitet og overprisede sengetøy fra kjente merkevarer? 

Når du kjøper sengetøy fra kjente merker i en butikk, betaler du unødvendig mye for at alle i verdikjeden skal tjene penger, før du kan ta med deg sengetøyet hjem. 

Hotellhvitt sengetøt fra MYYK. Bildet er tatt av Henrik Grøgaard.

Du betaler som oftest ekstra for:

  1. Navnelappen på sengetøyet (kjente merkevarer vet å ta seg godt betalt for navnet sitt).

  2. Lager og distribusjon ut til butikker.

  3. Prispåslag fra butikkene (de skal tjene penger de også).

Den tradisjonelle modellen for salg av sengetøy er ineffektiv og gjør at du som forbruker må betale mer, uten at kvaliteten er vesentlig bedre. 

Så hva gjorde vi? Vi kuttet rett og slett ut alle de unødvendige leddene mellom deg og vårt sengetøy. Slik kunne vi legge ekstra kroner i produktet, samtidig som vi kunne kutte ned prisen:

I vår prismodell har vi kuttet ut alle unødvendige mellomledd, for å kunne tilby deg luksus-sengetøy til mer behagelig pris.

Rett fra fabrikken til deg – uten noen fordyrende mellomledd

I jakten på det beste sengetøyet har vi vært opptatt av kvalitet, miljø og best mulig pris. Etter flere måneder med research og prøvesoving av alle typer sengetøy, falt valget vårt på en familieeid tekstilfabrikk rett utenfor Porto i Portugal. 

Der fant vi det mykeste sengetøyet vi noensinne har sovet i. 

Det er laget av OEKO-TEX-sertifisert bomull som er satengvevd og steinvasket. Vi elsket det umiddelbart – og heldigvis er kundene våre enige (les våre kundevurderinger her).

Strandbeige sengetøy fra MYYK har en svakt hint av rosa.

I produksjonen benyttes det kun langfibret kvalitetsbomull og vår bomullssateng kjennetegnes av kryssveving (en tråd over, tre under) med en trådtetthet på 300TC (høy trådtetthet er faktisk bare tull). Det er vår bomullskvalitet og trådtetthet, kombinert med steinvask, som gjør sengetøyet vårt eksepsjonelt mykt med en delikat, matt overflate.

Målet vårt har hele tiden vært å kunne selge sengetøy av høyeste kvalitet til en fornuftig pris. Derfor kuttet vi ut alle fordyrende mellomledd, sånn at vi kan selge det til deg til «rett fra fabrikken»-pris.

Strandbeige sengetøy fra MYYK hos Norefjell Yoga

Sengetøyet farges, klippes og syes på vår fabrikk, før det transporteres til vårt lager i Oslo og selges direkte til deg fra vår nettbutikk

På den måten kan vi gi deg luksusfølelsen til ⅔ av prisen du betaler på sammenlignbare produkter fra kjente merkevarer. 

Prøvesov MYYK i 100 netter!

Har du lyst til å prøve sengetøyet vårt? Du kan faktisk prøvesove sengetøyet hjemme i hele 100 netter. Om du ikke er fornøyd, får du pengene tilbake. Les mer om vår Hvilepulsgaranti her.