Puteprat med Fredrik Austad

Puteprat med Fredrik Austad

Fredrik Fernando Austad jobber som Brand Manager i Patriksson Group og som fotograf. Fredrik har alltid mange jern i ilden, alltid på vei til enten jobb, gymmen eller klubben.

Denne energibomben av en mann må vel ha noe smart å si om søvn, så vi spurte han om vanene hans. Sover han mye eller lite? Drikker han kaffe eller te? Hvor vil han våkne opp om morgenen hvis han kunne velge?

Har du noen faste kveldsrutiner?

Fredrik: Jeg prøver å roe ned tempoet før jeg skal legge meg. Litt meditasjon eller lesing gjør ofte susen, sammen med en 3 stegs ansiktspleie-rutine. Sistnevnte er jeg litt lei av å repetere; men hva gjør man ikke for å se fersk ut neste morgen!

Hva har du alltid liggende på nattbordet?

Fredrik: Leppepomade, en eterisk oljemiks jeg har fått av en fin venninne, et bilde av mamma og pappa, og ringer og øreringer.

Hva kommer aldri inn på soverommet ditt?

Fredrik: Jenter! Neida, joda... Hmm, jeg tror jeg må svare tv-skjerm. Det kunne jeg faktisk aldri tenke meg å ha på soverommet. Synes det er viktig at dette rommet er for søvn. 

Bok eller tv-serie på senga? Har du et tips?

Fredrik: Bok, uten tvil. For øyeblikket avslutter jeg Salley Rooney – En samtale med venner. Denne synes jeg er fin og deilig å lese i før jeg sovner. Ellers kan jeg anbefale Michael Pollan – How To Change Your Mind – The New Science of Psychedelics. Denne har jeg akkurat startet på og synes den er utrolig interessant. Løp og kjøp folkents!

Hva er det siste du gjør før du legger deg?

Fredrik: Setter på alarmen til neste morgen!

Har du en favorittsang å sovne til?

Fredrik: Lovers Rock av TV Girl  

Hva er ditt beste go-to-råd når du ikke får sove?

Fredrik: Hmm... Jeg er jo utrolig dårlig på søvn så hvis noen har et godt svar her, plis kontakt meg! 😇

Har du noe du må ha for å få sove? 

Fredrik: Jeg må ofte ha på et lite nattlys. Jeg har veldig lett for å havne i søvnparalyse og det hjelper at det er ikke er helt mørkt når jeg sover.

Sover du på rygg, mage eller på siden?

Fredrik: Alle sidene!

Har du soveromsvinduet åpent eller lukket?

Fredrik: Åpent, vinter, vår, sommer og høst.

Hvor mange timer søvn trenger du (egentlig) og hvor mange timer pleier du å sove hver natt?

Fredrik: Jeg trenger egentlig bare 5-6 timer, men hadde nok hatt godt av litt mer. 

Hva er det første du gjør når du står opp?

Fredrik: Det første jeg gjør når jeg står opp er å gå ut i stuen for å se om det er et pent gult eller rosa morgenlys og setter på en favorittliste på telefonen. Lys er utrolig viktig for meg, generelt egentlig. Husk å spise D-vitaminer i vinter!

Favorittsang å våkne til?

Fredrik: Hmm.. Det kan variere, men akkurat nå hører jeg mye på Age of Consent av New Order.

Har du noen morgenrutiner du må gjennomføre før dagen kan begynne?

Fredrik: Jeg elsker å trene før jobb og prøver å få til dette 3-4 ganger i uken. Dette, samt drikke en kopp matcha og meditere. Hundre prosent sant selv om det høres ut som en klisjé – men jeg er jo et barn av tiden, er jeg ikke?

Frokost på senga eller på kjøkkenet?

Fredrik: Kjøkkenet! Jeg ELSKER frokost og kunne spist det hele tiden!

Hvis du kunne våkne opp hvor som helst i morgen, hvor ville du vært?

Fredrik: I sengen min på en lørdag i juli med hele dagen foran meg til bading på øyene, sykling i gatene, og en lang natt med verdens beste venner. Det er jo deilig å kunne si man helst ville vært akkurat der man er. Jeg ser på det som en seier!

Sov godt!

Leser neste

Puteprat med Maria Stenersen
Puteprat med Gitte og Filip

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.